חדר יין כשר ברג'ינה

מסעדת רגינה פנתה לפני חצי שנה לחברת ״צור עולם של יין״ המתמחה ביינות כשרים מהארץ ומהעולם בבקשה לשיתוף פעולה בנושא היין. המסעדה, המתמחה בקולינריה ברמה גבוהה, רוצים שהלקוחות יקבלו חויה מיוחדת גם בתחום היין, שהלקוחות יוכלו לבחור מתוך מגוון יינות מכל העולם. לכל מדינה יש את הייחודיות והסגנון שלה ביין, מהרצוג קברנה נפה ולי מקליפורניה, שאטו רובין רוזה צרפתי מפרובאנס, מלבק ארגנטינאי, רמון קורדובה ריוחה מספרד וקיאנטי ברטנורא איטלקי. כל הרעיון זה שהלקוחות יקבלו את היין המסורתי של כל מדינה והתאמה של היין לאוכל כמובן. 

כחלק מהתפריט יש גם את התפריט פרימיום, או מרתף היין כמו שאברהם נוהג לקרוא לו, תפריט של יינות מהרמה הגבוהה ביותר עם מחירים מיוחדים לקהל שמחפש את הסמלים בכל מדינה. קברנה סובניון הרצוג דור שמיני יין מיוחד במינו שנעשה על ידי משפחת הרצוג לאחר שמונה דורות של עשיית יין. קלו מסורה של יקב אלוי יין המסמל את המסורת היהודית הספרדית מלפני מאות שנים. היינן מוזס כהן החליט לעשות יינות ספרדים באזורים שגרו יהודים, שם עשו יין ביקבים מלפני מאות שנים יינות מפריאורט ומונסון וריוחה. פסיפס של יקב שילה המחבר את הענבים של שילה הקדומה, יין שכל הענבים בו מהאזור המיוחד של הרי השומרון. יינות של הברון דה רוטשילד הידוע מצרפת, יינות מהשורה הראשונה. יקבים עתיקים של מאות שנים כמו שאטו ג׳יסקור ושאטו לסקומב, ויקב קטן ומיוחד יקב עמק יזרעאל ממושב חנתון, המתמחה בעשיית יין מהזנים העתיקים שבארץ הקודש- קראנין ארגמן וסירה.

וכך הצלחנו ליצור חדר יין מיוחד הבנוי על ייחודיות של כל מדינה ואזור בעולם.

יינות אדומים

אלף ברון הרצוג, קליפורניה // 38/120
היין מציג טעמי פרי מאופקים. באף ובפה בעיקר פרי אדום. בעל גוף בינוני ובעל סיומת נעימה

קברנה סוביניון לינאג' הרצוג, קליפורניה // 54/195
יין נועז ועשיר מאזור פאסו רובלס, מציג ניחוחות פירות יער ותחושת פה וטאנין רכים

סיני פסגות, ישראל // 42/150
בלנד עשיר המתאפיין במבנה מהודק, מרקם קטיפתי, טאנינים בשלים וסיומת רחבה

מרלו פסגות, ישראל // 220
יין במרקם קטיפתי וטעמי פירות סגולים – אדומים. וסיומת עדינה ומתובלת הנשארת בפה

אלפא עמק יזרעאל, ישראל // 180
בלנד בעל נוכחות, נעים וקל, עם סיומת ארוכה ומעט מחוספסת. יושן במשך 14 חודשים

מגידו עמק יזרעאל, ישראל // 230
בלנד המשלב טעמי פרי אדום ושחור, פלפל שחור ועישון קל. גוף בינוני מלא, וחמיצות עדינה

מרלו סוד שילה, ישראל // 320
יין מורכב בעל טעם מסיים ארוך. בשומות אדמתיות ופרי בשל, בוקה עשיר של טבק וקפה וטעמי פרי

רוסו טוסקנו ברטנורא, איטליה // 38/120
יין אדום מענבי סנג'ובזה מאזור טוסקנה באיטליה רענן, עם עקבות פירות טריים ותותים

קיאנטי עובדיה אסטייטס, איטליה // 175
יין אדום יבש המיוצר בקיאנטי באיטליה מענבי סנג'ובזה ומרלו. פריך, בטעמי פירות יער ודובדבן

מרלו רויאל גרווד, צרפת // 38/118
יין פירותי ועגול, מלא וארומטי, בעל סיומת ארוכה מאזור לנגד'אוק בצרפת

שאטו לה ריגאן, צרפת // 160
יין אדום יבש בצבע רובי עם בוקה פירותי, גוף מלא וסיומת ארוכה

גראן מלבק פלצ'ס דה לוס אנדס, ארגנטינה // 310
מיקב רוטשילד בארגנטינה. בטעמי פטל שחור, פירות יער כהים, שזיף ושוקולד מריר

ריוחה רמון קרדובה, ספרד // 160
יין מענבי טמפרנילו מריוחה בספרד בניחוחות פירות יער כהים, עץ אלון ואגוז מוסקט ובטעמי פרי ותבלין

יינות רוזה

זינפנדל לבן הרצוג, קליפורניה // 38/120
יין זינפנדל רוזה חצי יבש בהיר וקריספי, בניחוחות תפוח ותות שדה

לה לורייה מדומיין אדמונד דה רוטשילד רוזה, צרפת // 195
מענבי מרלו מסנט אמיליון בבורדו. בטעמי פטל ופירות הדר וארומות משובחות

שאטו רובין רוזה צרפת // 280
זהו יין פרובנס טיפוסי המתאים כאפריטיף, עם בישולים קיציים או עם מאכלים מזרחים אסיאתים

יינות לבנים

שנין בלאן ברון הרצוג, קליפורניה // 38/120
יין ממוקד ופריך עם פה עגול ורענן. בארומות אפרסק לבן נקטרינה ודומדמניות

גוורצטרמינר ברון הרצוג, קליפורניה // 48/180
יין המציג טעמי משמש בשל, פירות טרופיים, קינמון וציפורן. מאזן להפליא חומציות ומרקם

קאווה איבריקה // 32/110
יין לבן חצי יבש מבעבע

שרדונה פסגות, ישראל // 125
ארומות מרעננות במיוחד. עשיר בטעמי אגס, תפוח ירוק ופירות טרופיים. באיזון עדין

ויונייה עמק יזרעאל, ישראל // 145
יין ים תיכוני ארומטי ומענג. התיישנות בחביות עץ אלון מעניקה לו מורכבות, עומק והמשך התפתחות

שאבלי לה מרונייה, צרפת // 285
אף פרחוני עוצמתי ורענן, עם נגיעות שקדים ואגוזים טריים ופרי הדר. הפה מאוזן, מינרלי ומאופק

יינות פרימיום

פסיפס שילה, ישראל // 460
יין הדגל של יקב שילה. אלגנטי, עוצמתי, עשיר ומורכב. התיישן 18 חודשים בחביות עץ אלון

קברנה סוביניון סינגל ויניארד פסגות, ישראל // 485
בארומות של פירות יער בשלים שהתפתחו במשך היישון. סיומת ארוכה ומתמשכת

אייקון עמק יזרעאל, ישראל // 720
פסגת הבציר. כל חבית נטעמת פעמים רבות במשך ההתיישנות. היין מורכב מהחביות המצטיינות ביותר

קלו מסורה, ספרד // 650
יין עשיר ועוצמתי, אלגנטי ובעל מרקם קטיפתי. התיישן במשך 16 חודשים

ברונס אדמונד ובנג'מין דה רוטשילד הו מדוק, צרפת // 450
בלנד עשיר מיקבי הברונים רוטשילד מאזור הו מדוק בבורדו. מורכב אך עדין עם טעמי צמחים ותבלינים

שאטו ג'יסקור, צרפת // 2200    
בלנד מענבי מרלו וקברנה סוביניון מאזור מרגו בבורדו, בעל גוף מלא בטעמי פירות בשלים

פאוויון דה לאוויל פויפרה, צרפת // 950
בלנד משובח מאזור סנט ג'וליאן בבורדו. גוף בינוני – מלא. מאוזן וקל לשתיה. פירותי

שאטו לסקומב, צרפת // 2400
בלנד משאטו לסקומב באזור מרגו בבורדו. יין עוצמתי ואלגנטי, צעיר ומורכב, קטיפתי ועשיר בטנינים

קברנה סוביניון ג'נריישן VIII הרצוג, קליפורניה // 3000
קברנה סוביניון מאוק נול בעמק נפה, בארומות עשירות של דובדבן, טבק, ארז ושזיף

Call Now Button

Contact Us

צרו איתנו קשר

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם: