מסעדת רג'ינה נמצאת תחת כשרות הרבנות תל אביב- יפו עם משגיח צמוד מפתיחת המסעדה ועד סגירתה וכפי כל הנהלים של הרבנות הראשית. בנוסף לכך, המקום מפוקח באופן פרטי על ידי הרה"ג הרב יוסף ש. גערליצקי שליט"א רב מרכז העיר והשליח הראשי ומנהל מוסדות ופעילות חב"ד בתל אביב.
הרב גערליצקי, ראה לנכון להשקיע מזמנו בנושא זה, עקב הצורך הרב שנוצר בקרב התושבים יר"ש ואורחים ותיירים הבאים מחו"ל לביקור בתל אביב למקום כשר למהדרין בתל אביב המתאים להם ולציבור הכללי. נהלי הכשרות של הרב גערליצקי, נקבעו בהתייעצות עם מומחים ידועים בתחום הכשרות הן בשימוש במוצרים והן בהתנהלות המטבח, הנהלים מתעדכנים ומשתנים בעת הצורך.
להלן פירוט של חלק מהנהלים שנקבעו ומפוקחים על ידי הרב והמשגיחים במקום.
מוצרים:
1. מוצרי בשר ועוף- באחת משלושה כשרויות: כשרות הרב לנדא רב אב"ד ב"ב, כשרות הרב מאיר אשכנזי מד"א כפר חב"ד או כשרות הר"מ ביסטריצקי רב העיר צפת (שתי הכשרויות האחרונות נקראות 'שחיטת ליובאוויטש' ומיוחדות בכך שהן נעשות על-ידי שוחטים חסידי חב"ד).
2 מוצרים כללי- כל המוצרים התעשייתיים (קפואים שימורים תבלינים רטבים) הבאים למסעדה הינם בכשרות הבדצי"ם המחמירים בארצנו. רשימת המוצרים קבועה וכל שינוי נעשה רק באישור המשגיח.
3. פירות וירקות- פירות נקנים רק ממקום בהשגחת הרב לנדא. ירקות נקנים ממקום בהשגחה טובה ומעושרים שוב במסעדה. כל הירקות הם שמיטה לחומרא, לפי הדרישות של בד"ץ העדה החרדית.
4. ירקות עלים- כל ירקות העלים נקנים רק מגידול מפוקח בכשרות טובה (הספק הקבוע הוא מותג 'חסלט' ובעת שיש חוסרים ההשלמה רק ממותגים טובים דומים). כל הירקות הם שמיטה לחומרא, לפי הדרישות של בד"ץ העדה החרדית.
5. בר השתיה- תפריט האלכוהול והיינות מורכב כולו ממשקאות כשרים למהדרין.
מטבח:
1. ירקות עלים- עוברים השרייה ושטיפה רק על-ידי המשגיח. כל הירקות הם שמיטה לחומרא, לפי הדרישות של בד"ץ העדה החרדית.
2. קטניות (כל הסוגים)- עוברות ברירה או בדיקה מדגמית כפי הנוהל ע"י המשגיח.
3. ביצים- נבדקים ע"י המשגיח.
4. בשר ודגים- ישנה הפרדה בין בשר ודגים בכלים בהכנה ובחימום. התוספות, צ'יפס ירקות אורז וכדו' נעשים בכלים (פרווה) בפני עצמם.
טלפון המפקח: 052-7703193
טלפון המשגיח: אלי וייס 050-2551330
מסעדת רג'ינה נמצאת תחת כשרות הרבנות תל אביב- יפו עם משגיח צמוד מפתיחת המסעדה ועד סגירתה וכפי כל הנהלים של הרבנות הראשית. בנוסף לכך, המקום מפוקח באופן פרטי על ידי הרה"ג הרב יוסף ש. גערליצקי שליט"א רב מרכז העיר והשליח הראשי ומנהל מוסדות ופעילות חב"ד בתל אביב.
הרב גערליצקי, ראה לנכון להשקיע מזמנו בנושא זה, עקב הצורך הרב שנוצר בקרב התושבים יר"ש ואורחים ותיירים הבאים מחו"ל לביקור בתל אביב למקום כשר למהדרין בתל אביב המתאים להם ולציבור הכללי. נהלי הכשרות של הרב גערליצקי, נקבעו בהתייעצות עם מומחים ידועים בתחום הכשרות הן בשימוש במוצרים והן בהתנהלות המטבח, הנהלים מתעדכנים ומשתנים בעת הצורך.
להלן פירוט של חלק מהנהלים שנקבעו ומפוקחים על ידי הרב והמשגיחים במקום.
מוצרים:
1. מוצרי בשר ועוף- באחת משלושה כשרויות: כשרות הרב לנדא רב אב"ד ב"ב, כשרות הרב מאיר אשכנזי מד"א כפר חב"ד או כשרות הר"מ ביסטריצקי רב העיר צפת (שתי הכשרויות האחרונות נקראות 'שחיטת ליובאוויטש' ומיוחדות בכך שהן נעשות על-ידי שוחטים חסידי חב"ד).
2 מוצרים כללי- כל המוצרים התעשייתיים (קפואים שימורים תבלינים רטבים) הבאים למסעדה הינם בכשרות הבדצי"ם המחמירים בארצנו. רשימת המוצרים קבועה וכל שינוי נעשה רק באישור המשגיח.
3. פירות וירקות- פירות נקנים רק ממקום בהשגחת הרב לנדא. ירקות נקנים ממקום בהשגחה טובה ומעושרים שוב במסעדה. כל הירקות הם שמיטה לחומרא, לפי הדרישות של בד"ץ העדה החרדית.
4. ירקות עלים- כל ירקות העלים נקנים רק מגידול מפוקח בכשרות טובה (הספק הקבוע הוא מותג 'חסלט' ובעת שיש חוסרים ההשלמה רק ממותגים טובים דומים). כל הירקות הם שמיטה לחומרא, לפי הדרישות של בד"ץ העדה החרדית.
5. בר השתיה- תפריט האלכוהול והיינות מורכב כולו ממשקאות כשרים למהדרין.
מטבח:
1. ירקות עלים- עוברים השרייה ושטיפה רק על-ידי המשגיח. כל הירקות הם שמיטה לחומרא, לפי הדרישות של בד"ץ העדה החרדית.
2. קטניות (כל הסוגים)- עוברות ברירה או בדיקה מדגמית כפי הנוהל ע"י המשגיח.
3. ביצים- נבדקים ע"י המשגיח.
4. בשר ודגים- ישנה הפרדה בין בשר ודגים בכלים בהכנה ובחימום. התוספות, צ'יפס ירקות אורז וכדו' נעשים בכלים (פרווה) בפני עצמם.
יום א'-ה': 14:00-00:00
יום שישי-12:00-14:00
יום שבת: 19:00-00:00
שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:
שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:
WhatsApp us
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם: